Software Asset Management, professioneel licentiebeheer

Slecht licentiebeheer kost bedrijven jaarlijks per werkplek gemiddeld € 200. Medewerkers gebruiken soms software waar geen licentie voor is aangeschaft, wat flinke boetes kan opleveren. Nog vaker zien we dat bedrijven hoge licentiekosten betalen voor software die niet wordt gebruikt. Zorgvuldig licentiebeheer voorkomt die onnodige licentiekosten en minimaliseert de kans op boetes. Met SoftwareSense, de Software Asset Management (SAM-)oplossing van CommITment, zit u zeker goed.

Bespaar op licentiekosten met Software Asset Management

Software Asset Management (SAM) geeft u inzicht in het softwaregebruik binnen uw organisatie. Met SoftwareSense scannen en analyseren wij welke software uw mensen daadwerkelijk op hun werkstation gebruiken. Laptop, pc, tablet of smartphone: met SoftwareSense maken wij het softwaregebruik van elk device inzichtelijk. En niet onbelangrijk: wij laten u zien hoeveel u kunt besparen met professioneel Software Asset Management.

Software Asset Management voorkomt onnodige licentiekosten

Vaak zijn complete Microsoft Office Suites (of andere zgn. ‘standaardapplicaties’) op alle werkplekken geïnstalleerd. Terwijl lang niet alle medewerkers daadwerkelijk Microsoft Word én Excel én Powerpoint gebruiken. Met SoftwareSense voeren wij een audit uit op het softwaregebruik in uw organisatie, zodat u weet hoeveel softwarelicenties u écht nodig heeft. Een slimme manier om uw licentiebeheer snel op orde te krijgen en licentiekosten te verlagen.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

ActiveSense monitoring

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Door preventief te handelen maximaliseren wij de beschikbaarheid van uw netwerk.

N

Lagere kosten

N

Rapportage op maat

N

Hogere beschikbaarheid netwerk

N

Helpt storingen voorkomen

N

Efficiënter netwerk- en systeemgebruik

Onze partners

Share This