Werkplekbeheer op maat

Het laatste wat u wilt is dat medewerkers minder productief zijn of gestrest raken door haperende ICT. Per werkplek regelen wij (ter plekke of op afstand) dat pc’s, laptops en tablets altijd up-to-date zijn. Voorzien van de laatste software-updates van besturingssystemen, browsers, antivirus- en anti-spamfilters. Zo nodig maken wij printers en kopieermachines binnen uw netwerk beschikbaar, zodat deze direct vanaf de werkplek zijn aan te sturen. Met onze Managed Wifi oplossingen beschikt u bovendien over een goed beveiligd draadloos netwerk.

Werken waar en wanneer u wilt

Het Nieuwe Werken is al lang niet meer zo nieuw, maar de mogelijkheden om tijd- en plaats-onafhankelijk te werken zijn sinds de introductie van HNW flink toegenomen. In overleg met u kijken wij welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

SentinelOne Endpoint protection - Commitment cloud computing

SentinelOne Singularity Platform

SentinelOne is een Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing. Een (artificial) intelligent Endpoint Protection Platform (EPP) dat zich richt op het vroegtijdig detecteren van cyberaanvallen, ransomware en malware nog voordat er schade kan worden aangericht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over SentinelOne contact met ons op via 030-2760349 of via sales@commitment.nl.

N

Voorkom ransomware met superieure gedrags-AI

N

Betaalbare enterprise security oplossing

N

Moderne endpointbeveiliging en controle

N

Snellere IR (Incident Response)

N

Kortere MTTR(mean time to repair)

Onze partners

Share This