Werkplekbeheer op maat

Het laatste wat u wilt is dat medewerkers minder productief zijn of gestrest raken door haperende ICT. Per werkplek regelen wij (ter plekke of op afstand) dat pc’s, laptops en tablets altijd up-to-date zijn. Voorzien van de laatste software-updates van besturingssystemen, browsers, antivirus- en anti-spamfilters. Zo nodig maken wij printers en kopieermachines binnen uw netwerk beschikbaar, zodat deze direct vanaf de werkplek zijn aan te sturen. Met onze Managed Wifi oplossingen beschikt u bovendien over een goed beveiligd draadloos netwerk.

Werken waar en wanneer u wilt

Het Nieuwe Werken is al lang niet meer zo nieuw, maar de mogelijkheden om tijd- en plaats-onafhankelijk te werken zijn sinds de introductie van HNW flink toegenomen. In overleg met u kijken wij welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Antivirus en anti spam

Altijd een schone mailbox. Geen ongewenste indringers. Ons spamfilter is hét middel om uw e-mailserver te beschermen tegen spam, virussen, spoofing, phishing en spyware aanvallen.

De CommITment Spam Firewall is ontwikkeld door Barracuda Networks en is een van de meest effectieve anti-spamoplossingen ter wereld.

N

Bescherming tegen Denial of Service

N

Filtering op basis van inhoud

N

Controle op spam fingerprints

N

Blokkering van sleutelwoorden

N

Ondersteuning van RBL en DNSRBL

Onze partners

Share This