Professioneel netwerkbeheer

Voor een betrouwbaar, snel en stabiel IT-netwerk is een combinatie van een doordachte netwerkarchitectuur en professioneel beheer nodig. Dat gaat dus een flinke stap verder dan wat bekabeling en apparatuur aanbrengen. Elk netwerk vraagt om een eigen inrichting en vereist specifieke servicekwaliteit. Redundantie, beveiliging en robuuste internetverbindingen zijn thema’s om zorgvuldig over na te denken en te implementeren.

Onze betrokken en ervaren netwerkbeheerders laten uw IT-motor soepel draaien. Uw organisatie is te allen tijde on- en offline goed bereikbaar en iedereen kan ongestoord werken. U hoeft zich geen zorgen te maken over IT en kunt volledig focussen op uw core business.

ICT-audit

Steeds vaker benaderen bedrijven ons om een audit op hun IT-omgeving uit te voeren. Wij kijken dan onder meer naar de verschillende netwerkcomponenten en hoe deze onderling functioneren, de gebruikte protocollen en redundantie van systemen. Het resultaat is een heldere, objectieve rapportage met concrete verbeterpunten, oplossingen en besparingsmogelijkheden.

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw huidige IT-omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Managed firewall

Goede beveiliging van uw IT-omgeving is van levensbelang. Daarom werken wij graag samen met Stormshield, voorheen NetASQ. Stormshield, een 100% dochter van Airbus Defence and Space, biedt wereldwijd innovatieve end-to-end beveiligingsoplossingen voor het beveiligen van netwerken (Stormshield Network Security), werkplekken (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security).

N

Real Time Intrusion Prevention

N

Preventieve detectering

N

Gecertificeerd Platinum Partner

N

Deep packet inspection

N

Content filtering

Onze partners

Share This