Professionele systeembeveiliging

De software waarop uw systemen draaien zo veilig en efficiënt mogelijk laten draaien. Dat is waar het bij systeembeveiliging om draait. Goed systeembeheer maakt uw systemen zo betrouwbaar mogelijk. Hierbij horen uiteraard antivirus en anti spam oplossingen. Maar bijvoorbeeld ook het verzorgen van een noodstroomvoorziening. Wij zijn goed in het oplossen van problemen. Maar nog beter in het voorkomen hiervan.

Managed Firewall

Ongewenste gasten dringen vaak uw netwerk binnen zonder dat u hier iets van merkt. Het is daarom belangrijk dat een security omgeving up-to-date blijft. Ongeautoriseerde toegang kan worden voorkomen met firewall. Deze monitort en beschermt netwerkverkeer. Onze Managed Firewall detecteert en blokkeert voor u in real time aanvallen op uw netwerk. Zo vallen gegevens niet in verkeerde handen.

Voorkomen van problemen

Om problemen te voorkomen zetten wij ActiveManage in. Hiermee monitort en managet CommITment uw systemen op afstand. Zo signaleren wij problemen vroegtijdig en continu. Onze pro-actieve opstelling voorkomt storingen. Gaat er toch een keer wat mis, dan gaat er bij ons direct een lampje branden. Zo kunnen wij direct actie ondernemen.

Backup van uw systeem

Met online onze back-up service kunt u uw gegevens veiligstellen op onze Hosted back-up servers. Onze software kan op brick-level niveau een back-up te maken van uw fileservers, databases, exchange en bijvoorbeeld virtuele servers. Zo beperken wij het risico op verlies van uw gegevens zoveel mogelijk en kunt u, mocht er toch een keer wat mis gaan, weer zo snel mogelijk aan de slag! In het ergste geval hebben wij uw complete ICT omgeving binnen 48 uur weer op een andere locatie operationeel.

Calamiteitenplan

Mocht er toch een keer wat fout gaan, dan ondernemen wij graag direct actie. Daarom stellen wij altijd een calamiteitenplan op met onze klanten. Dan weten we beiden wat we van elkaar kunnen verwachten – en kunnen wij deze verwachtingen ook waarmaken.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Managed Wifi

Een veilig en professioneel beheerd draadloos netwerk met Wifi spots. Zo kan er overal op kantoor gewerkt worden. En een van uw eigen bedrijfsnetwerk gescheiden gastennetwerk. Daarmee kunnen ook uw gasten zorgeloos gebruik maken van internet op uw locatie.

N

Snelle implementatie

N

Gescheiden toegang voor gastgebruikers

N

Zeer betrouwbaar en veilig

N

Flexibiliteit van netwerken

N

Verbeterde mobiliteit gebruikers

Onze partners

Share This