Pentest

Een pentest (penetratietest) is een test waarbij ethical hackers systemen onderzoeken op kwetsbaarheden. Ze proberen op verschillende manieren zwakke plekken in systemen te ontdekken en/of ongeautoriseerd toegang te krijgen tot informatie en/of systemen. Vanzelfsprekend wordt een pentest uitsluitend in opdracht en met toestemming van de opdrachtgever (eigenaar) van de systemen uitgevoerd.

Waarom een pentest?

Een pentest kan nodig zijn om te voldoen aan een standaard voor certificering, of omdat u uw systemen door een onafhankelijke partij wilt laten testen. Door CommITment uitgevoerde pentesten zijn grondig en compleet, met veel aandacht voor het persoonlijke contact voor de afstemming van de opdracht.

Aanpak pentest

Wat kunt u verwachten van onze pentesten? We geven u de benodigde inzichten door het identificeren van kwetsbaarheden in uw systemen. En, wanneer gewenst, voeren wij daadwerkelijk exploits uit op de door ons gevonden kwetsbaarheden. Daarnaast krijgt u advies hoe u de door ons gevonden kwetsbaarheden kan aanpakken en verhelpen.

  • Er wordt een grondige pentest uitgevoerd op basis van uw specifieke wensen en situatie
  • De activiteiten worden wanneer gewenst en mogelijk, uitgevoerd op uw locatie en indien nodig ook in samenwerking met uw eigen medewerkers
  • Een duidelijk en begrijpelijk eindrapport wordt aan u opgeleverd en met u besproken in een evaluatiemeeting
  • De activiteiten worden uitgevoerd door ervaren, gedisciplineerde en gecertificeerde security experts

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

SentinelOne Endpoint protection - Commitment cloud computing

SentinelOne Singularity Platform

SentinelOne is een Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing. Een (artificial) intelligent Endpoint Protection Platform (EPP) dat zich richt op het vroegtijdig detecteren van cyberaanvallen, ransomware en malware nog voordat er schade kan worden aangericht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over SentinelOne contact met ons op via 030-2760349 of via sales@commitment.nl.

N

Voorkom ransomware met superieure gedrags-AI

N

Betaalbare enterprise security oplossing

N

Moderne endpointbeveiliging en controle

N

Snellere IR (Incident Response)

N

Kortere MTTR(mean time to repair)

Onze partners

Share This