Pentest

Een pentest (penetratietest) is een test waarbij ethical hackers systemen onderzoeken op kwetsbaarheden. Ze proberen op verschillende manieren zwakke plekken in systemen te ontdekken en/of ongeautoriseerd toegang te krijgen tot informatie en/of systemen. Vanzelfsprekend wordt een pentest uitsluitend in opdracht en met toestemming van de opdrachtgever (eigenaar) van de systemen uitgevoerd.

Waarom een pentest?

Een pentest kan nodig zijn om te voldoen aan een standaard voor certificering, of omdat u uw systemen door een onafhankelijke partij wilt laten testen. Door CommITment uitgevoerde pentesten zijn grondig en compleet, met veel aandacht voor het persoonlijke contact voor de afstemming van de opdracht.

Aanpak pentest

Wat kunt u verwachten van onze pentesten? We geven u de benodigde inzichten door het identificeren van kwetsbaarheden in uw systemen. En, wanneer gewenst, voeren wij daadwerkelijk exploits uit op de door ons gevonden kwetsbaarheden. Daarnaast krijgt u advies hoe u de door ons gevonden kwetsbaarheden kan aanpakken en verhelpen.

  • Er wordt een grondige pentest uitgevoerd op basis van uw specifieke wensen en situatie
  • De activiteiten worden wanneer gewenst en mogelijk, uitgevoerd op uw locatie en indien nodig ook in samenwerking met uw eigen medewerkers
  • Een duidelijk en begrijpelijk eindrapport wordt aan u opgeleverd en met u besproken in een evaluatiemeeting
  • De activiteiten worden uitgevoerd door ervaren, gedisciplineerde en gecertificeerde security experts

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Antivirus en anti spam

Altijd een schone mailbox. Geen ongewenste indringers. Ons spamfilter is hét middel om uw e-mailserver te beschermen tegen spam, virussen, spoofing, phishing en spyware aanvallen.

De CommITment Spam Firewall is ontwikkeld door Barracuda Networks en is een van de meest effectieve anti-spamoplossingen ter wereld.

N

Bescherming tegen Denial of Service

N

Filtering op basis van inhoud

N

Controle op spam fingerprints

N

Blokkering van sleutelwoorden

N

Ondersteuning van RBL en DNSRBL

Onze partners

Share This