Optimale beschikbaarheid van systemen

Optimale beschikbaarheid van systemen en het veiligstellen van bedrijfsgegevens: daar draait het om bij systeembeheer. Voor de continuïteit van uw bedrijf is systeembeheer dan ook van groot belang.

Wij beheren voor onze klanten (gedeelde) servers en opslag (SAN en NAS) en houden software up-to-date. We gebruiken virtualisatie-oplossingen van VMware om onze klanten te helpen efficiënter te werken. Het vervangen of leveren van nieuwe hardware behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Complete dienstverlening

Wij bieden een complete dienstverlening op het gebied van beveiliging, back-up, email- en agendabeheer. Met onder andere firewall, authenticatie, antivirus en anti-spam, encryptie en SSL-certificaten zorgen wij ervoor dat de beveiliging van uw systeem up-to-date blijft. Ook verzorgen wij diverse cloud oplossingen, waaronder mobile device management. Back-ups kunnen wij zowel on premise als in de cloud uitvoeren.

Gecertificeerd partner

Deskundigheid + betrokkenheid = kwaliteit. Daarom werken wij met ICT-professionals die hun vak verstaan en hart hebben voor uw zaak. Onze medewerkers zijn onder meer Microsoft en VMware gecertificeerd en weten het beste uit onze partnerproducten te halen. En daar profiteert u weer van.

Proactief beheer

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde systeem ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Zo signaleren en verhelpen wij problemen vóórdat zij van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van uw systemen en bedrijfsgegevens.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Managed Wifi

Een veilig en professioneel beheerd draadloos netwerk met Wifi spots. Zo kan er overal op kantoor gewerkt worden. En een van uw eigen bedrijfsnetwerk gescheiden gastennetwerk. Daarmee kunnen ook uw gasten zorgeloos gebruik maken van internet op uw locatie.

N

Snelle implementatie

N

Gescheiden toegang voor gastgebruikers

N

Zeer betrouwbaar en veilig

N

Flexibiliteit van netwerken

N

Verbeterde mobiliteit gebruikers

Onze partners

Share This