Dit vinden wij belangrijk

‘Kernwaarden’ klinkt misschien wat corporate en pretentieus, maar we vertellen u graag wat wij bij CommITment nou écht belangrijk vinden in ons werk. Dan weet u wat u van ons mag verwachten.

Dienstbaar spreekt vanzelf: ons grootste doel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ICT. Dus denken we vooruit en doen er altijd álles aan om u te helpen.

Enthousiast om samen met onze collega’s voor u aan de slag te gaan. Logisch dat je dat met plezier doet, als je van je hobby je werk hebt gemaakt.

Vernieuwend want we blijven ons ontwikkelen en zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen. Alles wat het werken voor u en uw collega’s (en voor ons!) zo prettig mogelijk maakt.

Verantwoordelijk ook als het een keer tegenzit, lopen wij niet weg maar doen we er een schepje bovenop om het voor elkaar te krijgen.

Persoonlijk omdat wij als ICT-ers geheel tegen ons imago in gewoon héél graag met en voor mensen werken. Met mensen kun je sparren, groeien en lachen. Daar kan geen systeem tegenop.

Betrouwbaar dat vormt de basis bij alles wat we doen. U kunt op ons bouwen. Punt. Afspraak is afspraak.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

FileCloud

Efficiënt met collega’s samen werken aan bestanden. Bedrijfsdocumenten altijd kunnen delen. Oók met uw klanten en relaties, via Internet of e-mail (en met uw tablet of smartphone). Het gemak van Dropbox dus, maar dan wel veilig en centraal. Dat kan met FileCloud.

N

Sluit aan op bestaande 
bestandsstructuur

N

Voor Windows, Mac OS, Android en 
BlackBerry

N

Veilige toegang tot uw bedrijfsbestanden

N

Offline werken door synchronisatie

N

In uw eigen huisstijl

Onze partners

Share This