De kracht van deskundige Service & Support

Onze Service & Support is het hart van onze dienstverlening. Dat nemen wij heel serieus. Als u belt, is dat tenslotte niet om een gezellig praatje te maken. U heeft hulp nodig. Daarom zitten bij ons alleen goed opgeleide IT-professionals achter de telefoon. In de meeste gevallen kunnen onze ervaren mensen uw probleem direct oplossen. Prettig, snel én voordelig.

Remote beheer

Zo mogelijk besparen wij u tijd en geld door hulp op afstand te verlenen met TeamViewer en remote beheer. Uw CommITment engineer logt vanaf zijn eigen werkplek in op uw netwerk en kijkt met u mee. Zo kunnen veel problemen à la minute worden verholpen. U heeft dus altijd een eigen engineer tot uw beschikking. En lukt het niet op afstand, komen wij natuurlijk naar u toe.

Klantteams

Bij CommITment werken we per klant met een klein, vast en betrokken team van engineers die de primaire ondersteuning verzorgen. Zo kent u ons en wij u en uw specifieke situatie. Zo werken wij graag. Persoonlijk, betrokken, pragmatisch en laagdrempelig.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

ActiveSense monitoring

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Door preventief te handelen maximaliseren wij de beschikbaarheid van uw netwerk.

N

Lagere kosten

N

Rapportage op maat

N

Hogere beschikbaarheid netwerk

N

Helpt storingen voorkomen

N

Efficiënter netwerk- en systeemgebruik

Onze partners

Share This