Cloud infrastructuur: dat werkt beter

Medewerkers die veel samenwerken, zitten lang niet altijd in dezelfde ruimte. Soms zitten er duizenden kilometers en een tijdszone tussen. Met al uw applicaties en gegevens in de cloud, staat niets uw mensen in Appelscha en Moskou in de weg om efficiënt en prettig samen te werken.

Flexibel en op maat

Ook uw eigen bedrijfsspecifieke applicatie(s) plaatsen wij voor u in de cloud. Wat voor uw organisatie de beste oplossing is, bespreken wij samen. Zo kunt u ook uw huidige of nieuwe server virtueel bij ons onderbrengen. Aangepast aan uw specifieke wensen en eisen, natuurlijk. Zo heeft u de flexibiliteit van een eigen server, terwijl uw bedrijf ook de voordelen heeft van een perfect gehost (gevirtualiseerd) systeem. Kortom: als u flexibel en zonder onnodige kosten mee wilt bewegen met een continu veranderende beweging, kunt u er nauwelijks omheen uw ICT in de cloud te zetten.

Beheerovereenkomsten

Voor het beheer van uw virtuele omgeving zijn verschillende beheerovereenkomsten mogelijk. Wilt u meer weten over onze services en diensten? Kunnen wij u op maat adviseren over uw cloud-infrastructuur? Neem dan gerust contact op.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

FileCloud

Efficiënt met collega’s samen werken aan bestanden. Bedrijfsdocumenten altijd kunnen delen. Oók met uw klanten en relaties, via Internet of e-mail (en met uw tablet of smartphone). Het gemak van Dropbox dus, maar dan wel veilig en centraal. Dat kan met FileCloud.

N

Sluit aan op bestaande 
bestandsstructuur

N

Voor Windows, Mac OS, Android en 
BlackBerry

N

Veilige toegang tot uw bedrijfsbestanden

N

Offline werken door synchronisatie

N

In uw eigen huisstijl

Onze partners

Share This