Microsoft Office 365

CommITment is geautoriseerd Microsoft SCA-partner (Shared Computer Activation). Als SCA-partner kunnen wij u Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro licenties aanbieden voor de cloud-infrastructuur die bij uw organisatie past.

Office 365: altijd en overal samenwerken

Werken waar en wanneer u dat wilt. Samenwerken met collega’s of informatie delen met derden. Met Office 365 werkt u met de vertrouwde Microsoft Office producten met het gemak en de voordelen van de cloud.

Voordelen van Microsoft Office 365 SCA-partner

Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro is dat het organisaties keuzevrijheid en flexibiliteit biedt. SCA stelt organisaties in staat om gebruik te maken van bestaande Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro licentie-investeringen bij het implementeren in de cloud.

Klanten kunnen bij implementatie een keuze maken tussen lokaal (on-premise) en elk gedeeld datacenter van een geautoriseerde Service Provider om de kosten van de cloudinfrastructuur te verlagen door CommITment gebruik te laten maken van uw bestaande Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro licenties.

Meer informatie

Vindt u het door de verschillende Office 365 varianten en implementatiemogelijkheden lastig om, een verstandige keuze te maken, neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Office 365 licenties

Voor de zakelijke markt zijn er verschillende Office 365 varianten zoals Office 365 Business en Office 365 Enterprise. Beide pakketten worden gepresenteerd als totaaloplossing met ongelimiteerde opslag en eindeloze mogelijkheden. Hoe maakt u de slimste keuze?

N

Lagere licentiekosten

N

Meer keuzevrijheid

N

Meer flexibiliteit

N

On-premise en cloud

N

Hergebruik licenties

Onze partners

Share This