Tevreden klanten
daar doen we het voor

Wie kozen voor CommITment?

Bij CommITment werken we voor organisaties in uiteenlopende branches. Zo zijn we onder meer actief in de zorg, cultuur, detachering, scheepvaart en accountancy. Wij verdiepen ons altijd uitgebreid in uw bedrijfssector, zodat we écht betrokken zijn en begrijpen wat voor u de beste ICT-oplossing is. Hieronder een kleine greep uit ons klantenbestand.

Locatie(s): Utrecht
Dienstverlening: 3e lijn Support, Desktop, SaaS, monitoring en netwerkinfrastructuur.

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Bij de Marnix Academie studeren 1300 bachelorstudenten voor leraar basisonderwijs, en werken 150 medewerkers aan het opleiden van toekomstige leraren en verdere professionalisering van het onderwijs.

CommITment ondersteunt de Marnix Academie met 3e lijn ondersteuning voor de werkplek, netwerk- en systeembeheerdiensten, monitoringdiensten, calamiteitenservices en overige aanverwante ICT-diensten.

Lees het blog over de aanbesteding van de Marnix Academie en waarom zij (opnieuw) voor CommITment hebben gekozen.

Locatie(s): gemeente Stichtse Vecht
Dienstverlening: 24/7 Support, Desktop, SaaS, IaaS, netwerkinfrastructuur t.b.v. 50-100 werkplekken.

Maria Dommer is een zorginstelling die aan ouderen in de gemeente Stichtse Vecht diensten levert op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het woonzorgcentrum bestaat al ruim 180 jaar en telt 101 appartementen en 65 aanleunwoningen. Daarnaast biedt Maria Dommer ook zorg en huishoudelijke hulp aan huis.

CommITment ondersteunt Maria Dommer met private cloud oplossingen.

Lees het interview met Jaap Evers over de samenwerking Woonzorgcentrum Maria Dommer en CommITment.

Locatie(s): Amsterdam
Dienstverlening: Support, DaaS, SaaS, monitoring en netwerkinfrastructuur t.b.v. 50-100 werkplekken.

Het Nederlands Filmfonds is een van zes cultuurfondsen die de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft ingesteld. De missie van het Filmfonds is het stimuleren van een divers en kwalitatief hoogstaand filmaanbod en het bevorderen van een voor de filmkunst ontvankelijk (productie)klimaat in Nederland. Daartoe verstrekt het financiële bijdragen voor de ontwikkeling, realisering en distributie van filmproducties: speelfilms, documentaires, animatiefilms, filmisch experiment en korte films en aan filmactiviteiten zoals festivals, filmbijeenkomsten, training, publicaties en onderzoek.

CommITment ondersteunt het Nederlands Filmfonds onder andere met ict-advies, cloud diensten, en systeem- en netwerkbeheer.

Lees het interview met André van Arnhem over de samenwerking Nederlands Filmfonds en CommITment.

Locatie(s): Utrecht
Dienstverlening: Support, Desktop, SaaS, IaaS, monitoring en netwerkinfrastructuur t.b.v. 50-100 werkplekken.

“Het Nederlands Film Festival behartigt het belang van de Nederlandse film en de Nederlandse filmcultuur door deze op aansprekende wijze breed onder de aandacht te brengen, te promoten en de kennis over deze kunstdiscipline te verdiepen en te verbreden.”

Locatie(s): Capelle a/d IJssel
Dienstverlening: 24/7 Support, DaaS, SaaS, IaaS, monitoring en netwerkinfrastructuur t.b.v. 20-30 werkplekken.

“Chemship B.V. operates as a sophisticated fleet of stainless steel chemical tankers which services the industry’s needs for liquid transportation in bulk. Our fleet serves worldwide routes, with an emphasis on the East Mediterranean to Northwest Europe route and the East Mediterranean to USA route and visa versa.”

Lees het interview met Esther Auée over de samenwerking tussen Chemship B.V. en CommITment.

Locatie(s): Utrecht – IJsselstein
Dienstverlening: 24/7 Support, DaaS, SaaS, IaaS, monitoring en netwerkinfrastructuur t.b.v. 150-200 werkplekken.

“Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg (wwz) in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Lieven de Key en Zuylenstede) en met Zorg Thuis zet Vecht en IJssel zich in om het welbevinden van haar cliënten te verbeteren.”

Lees het interview met Jos Kolk over de samenwerking met Vecht en IJssel.

Share This