Werkplekbeveiliging

Pc’s, laptops en mobile devices staan via internet in direct contact met de buitenwereld. Werkplekken kunnen daarom een zwakke schakel in uw beveiliging vormen. Een goede werkplek- en server beveiliging voorkomt dit. Vaste werkplekken beschermen wij o.a. het door onszelf ontwikkelde ActiveManage, mobiele apparaten houden we veilig met mobile device management. Ook virus- en spambeveiliging, authenticicatiemogelijkheden en veilige toegang tot uw bestanden met FileCloud behoren tot de mogelijkheden.

Mobiele werkplek

Het werken in de cloud wordt de laatste jaren steeds populairder. Medewerkers worden steeds afhankelijker van hun laptop, smartphone of tablet. Als werkgever wilt u wel graag zekerheid dat al uw bedrijfsgegevens veilig zijn en dat ook blijven. Ook bij verlies of diefstal.

Met Mobile Device Management kunnen wij uw gegevens in zo’n geval direct voor u veiligstellen. En met onze online back-up heeft u altijd een recente versie van uw bestanden tot uw beschikking. Die u encrypted op onze servers op kunt slaan. Zo bent u er zeker van dat uw bedrijfsgegevens niet verloren gaan of in verkeerde handen terecht komen. En dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

Vaste werkplek

Proactief beheer en onderhoud van uw computers en servers. Dat is ActiveManage. Wij zorgen er voor dat uw werkplek goed functioneert. Op afstand kunnen wij zien of al uw werkplekken over de laatste software updates en licenties beschikken en deze zo nodig direct voor u uitvoeren. Met continue monitoring houden wij het functioneren van uw systemen in de gaten. Er gaat bij ons direct een rood lampje branden als er wat mis gaat. Zo kunnen we direct actie ondernemen.

Een backup van uw systeem stelt uw gegevens veilig. Deze kunt u ook encrypted opslaan om uw gegevens nog beter te beveiligen. Dit doen wij op onze Hosted backup servers. Wij maken een dubbele backup van uw gegevens. Die u ook encrypted op kan slaan. Zekerheid dat uw bedrijfsgegevens niet verloren gaan of in verkeerde handen terecht komen. Dat is waar het om gaat.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

SentinelOne Endpoint protection - Commitment cloud computing

SentinelOne Singularity Platform

SentinelOne is een Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing. Een (artificial) intelligent Endpoint Protection Platform (EPP) dat zich richt op het vroegtijdig detecteren van cyberaanvallen, ransomware en malware nog voordat er schade kan worden aangericht.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over SentinelOne contact met ons op via 030-2760349 of via sales@commitment.nl.

N

Voorkom ransomware met superieure gedrags-AI

N

Betaalbare enterprise security oplossing

N

Moderne endpointbeveiliging en controle

N

Snellere IR (Incident Response)

N

Kortere MTTR(mean time to repair)

Onze partners

Share This