Netwerkbeveiliging

Wifi is niet meer weg te denken uit ons werk en leven. Iedereen kan een Wifi-netwerk opzetten: gewoon een paar hotspots instellen voor medewerkers en gasten. Maar realiseert u zich wel dat uw werkplekken via internet in direct contact staan met de buitenwereld? Goed beveiligen is dus noodzaak!

Veilige internetverbinding

Uw medewerkers moeten overal binnen uw gebouw kunnen werken. Ook bezoekers wilt u een goede en veilige draadloze verbinding bieden, gescheiden van uw eigen bedrijfsnetwerk. Dat vraagt om de juiste voorbereiding, apparatuur, installatie én het juiste beheer van het draadloze netwerk. CommITment regelt dit allemaal voor u met Managed Wifi: een professioneel beheerd draadloos netwerk met Wifi-spots. Een VPN (virtueel privé-netwerk) geeft medewerkers op diverse locaties, thuiswerkers en bezoekers toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Veilig, dus zonder zorgen.

Een proactieve firewall

CommITment staat voor proactieve dienstverlening. Die proactieve instelling eisen we ook van de firewall waar wij mee werken. Daarom is voor ons (en voor u) alleen de managed firewall van Stormshield goed genoeg. CommITment is in Nederland een van de twee gecertificeerde platinum partners van het visionaire bedrijf Stormshield.

Stormshield biedt de enige firewall met een geïntegreerd Real Time Intrusion Prevention System. Dit betekent dat de firewall aanvallen op uw netwerk in real time detecteert en direct blokkeert. Firewalls van andere fabrikanten zien hacks pas als ze gelogd zijn: dus als het al te laat is. Met Deep Packet Inspection checkt de firewall de inhoud van het dataverkeer. Zo kan een ‘pakketje’ op basis van schadelijke inhoud worden tegengehouden.

 

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Antivirus en anti spam

Altijd een schone mailbox. Geen ongewenste indringers. Ons spamfilter is hét middel om uw e-mailserver te beschermen tegen spam, virussen, spoofing, phishing en spyware aanvallen.

De CommITment Spam Firewall is ontwikkeld door Barracuda Networks en is een van de meest effectieve anti-spamoplossingen ter wereld.

N

Bescherming tegen Denial of Service

N

Filtering op basis van inhoud

N

Controle op spam fingerprints

N

Blokkering van sleutelwoorden

N

Ondersteuning van RBL en DNSRBL

Onze partners

Share This