Werken met up-to-date applicaties

Voor veel organisaties in accountancy, zorg, kunst en cultuur, scheepvaart en detachering verzorgen wij het applicatiebeheer. Dat betekent dat wij zorgen dat de gebruikte software niet alleen perfect aansluit bij uw IT-omgeving, maar ook bij (veranderende) gebruikerswensen en werkprocessen. Applicaties installeren en beheren doen wij zowel op afstand (remote) als op uw locatie(s).

Software Asset Management

Wij draaien al zo’n twee decennia mee in de wereld van software, applicaties en leveranciers. Inmiddels zijn we door die ervaring en expertise een verbindende factor tussen klant en leveranciers van (klant-specifieke) applicaties.

Met onze intelligente software asset management (SAM-)oplossing SoftwareSense brengen wij het daadwerkelijke gebruik van applicaties in uw organisatie in kaart. Dat kan een aardige kostenbesparing opleveren: u betaalt alleen licentiekosten voor applicaties die ook echt gebruikt worden. Met SoftwareSense voorkomt u bovendien licentieproblemen en kunt u slimmer omgaan met de aanschaf van licenties.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

SoftwareSense

SoftwareSense inventariseert platform-onafhankelijk het softwaregebruik van uw medewerkers. Dit kan incidenteel als een audit, maar ook op continue basis. Voorkom licentieproblemen en onnodige softwarekosten met de inzet van SoftwareSense.

N

Lagere licentiekosten

N

Inzicht in softwaregebruik

N

Up-to-date overzicht

N

Betere softwareregistratie

N

Accurate softwarebegroting

Onze partners

Share This