Immutable back-up

Ransomware, cybercrime en andere kwaadwillende handelingen bedreigen dagelijks IT-omgevingen overal ter wereld. Vaak vormen back-ups het laatste redmiddel wanneer een organisatie getroffen wordt door een cyberaanval. En steeds vaker blijkt ook dat dan nog niet genoeg.

Met die gedachte in het achterhoofd hebben wij Immutable back-up als een extra beveiliging toegevoegd aan de bestaande back-up oplossingen. Immutable back-up kan, nadat deze eenmaal is gemaakt, niet meer worden veranderd of gewist. De status van de back-up blijft dus altijd ongewijzigd.

Immutable back-up onuitwisbaar voor iedereen

Het unieke aan Immutable back-up is dat deze back-ups door werkelijk niemand kunnen worden aangepast of verwijderd. Niet door ransomware, niet door kwaadwillenden, niet per ongeluk door mensen uit de eigen organisatie en zelfs niet door ons, CommITment. De ultieme back-up dus!

Immutable back-up gaat verder dan de standaard back-up

Daar waar de standaard back-up ophoudt, trekken we met Immutable back-up nog een stapje door. Immutable back-up is de oplossing voor het veilig bewaren van bedrijfskritische informatie. Bijvoorbeeld IT-systemen die snel weer up and running moeten zijn, bedrijfsgevoelige gegevens en alle andere data waar de organisatie niet zonder kan, maar die bij een cyberaanval verloren kunnen gaan. Met Immutable back-up wordt deze data dagelijks veilig gesteld en onuitwisbaar opgeslagen.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Immutable back-up oplossing - CommITment cloud computing

Immutable back-up

Immutable Back-up is de oplossing voor dé extra bescherming van de kroonjuwelen voor elke organisatie.

N

De oplossing tegen schade door ransomware

N

Back-up onveranderbaar en onuitwisbaar

N

Extra beveiliging bovenop standaard back-up

N

Immutable back-up wordt 14 dagen bewaard

N

Opdrachtgever bepaalt zelf welke data naar Immutable back-up gaan

Onze partners

Share This