Toegangsbeveiliging heeft prioriteit

Beveiliging van bedrijfsgegevens zou voor elk bedrijf hoge prioriteit moeten hebben. Niemand zit er tenslotte op te wachten dat bedrijfsgegevens worden gestolen of dat ongewenste indringers het systeem misbruiken.

Authenticatie met RSA-token

Gelukkig is ongeoorloofde toegang tot uw netwerk eenvoudig te voorkomen met een goede authenticatiemethode. Bij CommITment maken wij gebruik van het RSA-token: een apparaatje dat steeds nieuwe unieke codes genereert, waarmee u inlogt. RSA is wereldwijd marktleider op het gebied van ‘two-factor authenticatie’. Dat wil zeggen dat u om toegang te krijgen iets moet hebben (het token) en iets moet weten (bijvoorbeeld een pincode). Iedere inlogger wordt geïdentificeerd met behulp van onze identificatieserver.

Google Authenticator

Met Google Authenticator biedt CommITment een veilig en goedkoper alternatief voor RSA tokens. Net als bij RSA werkt Google Authenticator op basis van two factor authentication. Meer hierover leest u in ons blog Authenticatie een stapje veiliger graag.

Certificaten

Een andere optie is authenticatie door midden van certificaten. Verschil met een RSA-token is dat het token maar eenmalig hoeft te worden gebruikt. Daarna logt u in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Een veilige oplossing als uw bedrijf veel mobiele- of externe werkplekken heeft.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Managed Wifi

Een veilig en professioneel beheerd draadloos netwerk met Wifi spots. Zo kan er overal op kantoor gewerkt worden. En een van uw eigen bedrijfsnetwerk gescheiden gastennetwerk. Daarmee kunnen ook uw gasten zorgeloos gebruik maken van internet op uw locatie.

N

Snelle implementatie

N

Gescheiden toegang voor gastgebruikers

N

Zeer betrouwbaar en veilig

N

Flexibiliteit van netwerken

N

Verbeterde mobiliteit gebruikers

Onze partners

Share This