CommITment heeft de status van Microsoft TIER-1 Cloud Solutions Provider! Medio 2017 hebben wij ons gekwalificeerd voor het Microsoft Tier 1 Cloud Solutions Provider (CSP) programma. Sindsdien mogen wij Microsoft clouddiensten zoals Office 365 en Azure rechtstreeks aan onze klanten leveren.

Voordelen Tier 1 Cloud Solutions Provider (CSP)  programma

Deelnemers aan Cloud Solutions Provider programma kunnen de complete levenscyclus van een Microsoft-oplossing voor hun klant beheren.  Zoals implementatie, facturatie en ondersteuning. Het CSP programma biedt eindklanten meer flexibiliteit in het aantal Microsoft-licenties dat ze afnemen. Dit aantal kan maandelijks worden gewijzigd en de cloudoplossingen zijn direct na aanschaf te gebruiken. Zo betalen eindklanten enkel voor de licenties die zij nodig hebben. Èn ze behouden het overzicht en de controle over hun Microsoft-licenties. Dankzij het CSP Tier 1 programma kan CommITment licenties rechtstreeks bij Microsoft inkopen. Daarnaast kan CommITment zelf de facturatie en ondersteuning aan klanten verzorgen.

Voordelen combinatie SPLA + SCA provider

CommITment was al Microsoft SPLA (Service Provider License Agreement) provider. Door het combineren van deze status met die van Tier-1 Cloud Solutions Provider zijn we in staat om onze opdrachtgevers de juiste combinatie van systemen te bieden. Zo kunnen we de voordelen van de virtuele remote desktop combineren met de kracht van het Office 365 licentiemodel en de daarbij behorende diensten. Doordat we óók nog gekwalificeerd Microsoft Shared Computer Activation (SCA) partner zijn, kunnen we multi-host-hosted scenario’s aanbieden in iedere denkbare vorm;

  • Dedicated door CommITment gehoste omgeving
  • Lokale zelf beheerde omgeving (on-premise)
  • Windows Azure-omgeving

Kwalificeren voor CSP Tier 1 programma

Microsoft stelt strenge eisen aan haar partners van het Tier-1 Cloud Solutions Provide programma. Zo moeten partners aantonen dat ze een excellente klantenservice. CommITment heeft bewezen aan deze eisen te voldoen en deze service te kunnen leveren. Als deelnemer van het Tier 1 CSP programma is CommITment het eerste aanspreekpunt voor klanten. Hierdoor kunnen klanten van Microsoft producten sneller en beter worden bediend.  Dit snel en efficiënt kunnen schalen zorgt voor een betere klantervaring van Microsoft producten.

Office 365 en Azure support

Voor support of (facturatie) vragen over licenties voor Office 365 of Azure, die zijn aangekocht via het Cloud Solutions Provider programma, kunnen klanten vanaf 1 mei gebruik maken van de servicedesk van CommITment.

 

CommITment werkt o.a. voor

 

 

Share This