“Data is het nieuwe goud”. Je hebt het vast al eens voorbij horen komen in het nieuws, vakbladen, webinars of bij de koffiemachine. Om toegang te krijgen tot de goudmijn van jouw organisatie heb je een tool nodig die de data uit al jouw systemen haalt en bundelt op één plek en jou vervolgens de handvaten geeft om waardevolle inzichten te genereren.

Marktleider in business intelligence

Power BI is de business intelligence tool van Microsoft. En voor wie het gemist heeft: Power BI is opnieuw door Gartner verkozen tot marktleider (Gartner: Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms 2022). En dat is niet voor niks…

Reden hiervoor is de alles-in-één oplossing die Power BI biedt. Power BI geeft je alle middelen om je bedrijfsdata om te toveren tot waardevolle inzichten. En dat is goud waard! Van het inladen van data uit al jouw applicaties en het filteren en transformeren van datasets. Tot het bouwen van oogstrelende visualisaties. Het kan allemaal met Power BI.

Dankzij hallo, kunnen wij nu ook Microsoft Power BI bieden. Je leest er meer over in dit artikel op de website van hallo.

Meer informatie

Wil je meer weten over Microsoft Power BI, neem dat gerust contact op met Harrie Bolt. Dit kan via e-mail harrie@commitment.nl of per telefoon op nummer 030-2760349. We helpen je graag!

Share This