Microsoft zal per 1 april 2023 nieuwe prijzen gaan hanteren voor Cloud producten.

Wat gaat er voor jou veranderen?

Doordat Microsoft wereldwijd de prijzen in lijn wil brengen met de dollarkoers, zal voor iedereen in Europa de prijzen gaan veranderen. Dit zal van toepassing zijn op alle nieuwe abonnementen en verlengingen van bestaande abonnementen die na 1 april 2023 plaatsvinden.

Voor lopende contracten zal er niets veranderen. Deze contracten hebben namelijk een prijsprotectie tot het einde van de looptijd. Bij nieuwe en verlengde contracten geldt dat de prijzen 11% hoger kunnen uitvallen dan je gewend bent.

Doordat deze prijscorrectie vanuit Microsoft wordt doorgevoerd, zijn wij genoodzaakt deze nieuwe prijzen te hanteren. Wij zullen deze correctie automatisch verwerken op de facturatie.

Veelgestelde vragen

Mogelijke vragen hebben wij opgesomd in een Q&A die je terug kan vinden op de website van hallo, hallo.eu/microsoft-prijscorrectie.

Meer informatie

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen, neem dat gerust contact op met Harrie Bolt. Dit kan via e-mail harrie@commitment.nl of per telefoon op nummer 030-2760349. We helpen je graag!

Share This