Jaar­lijks vindt aan het begin van het najaar het Neder­lands Film Festival (NFF) plaats. Dit jaar van 24 september tot en met 2 oktober. Gedurende deze periode is Utrecht de filmhoofd­stad van Neder­land, waar de nieuwste speelfilms, docu­men­taires, animaties, korte films, series, VR-produc­ties én tal van even­e­menten voor jong en oud worden gepre­sen­teerd. Wat begon als een bescheiden festival in 1981 is in omvang, bereik en impact uitge­groeid tot het gezichts­bepal­ende festival van de Neder­landse film en beeld­cul­tuur. Het NFF is daar­naast het hele jaar door actief met activiteiten voor publiek en professional.

Als partner van het Nederlands Film Festival moedigen wij iedereen van harte aan het NFF te bezoeken. Het programma is, net als voorgaande jaren, uitdagend en veelzijdig. Zowel online als offline op 100 locaties in het land.

NFF Laat Het Zien in Utrecht, door het hele land en online

In filmzalen door het hele land, online en in Utrecht zijn gedurende anderhalve week de mooiste speelfilms, documentaires, korte films en nog veel meer te zijn. In het programma zie je o.a. Neder­landse film­premières bij jou in de buurt. Bezoek de pagina NFF tipt voor de leukste programmatips!

NFF Professionals

Net als bij eerdere edities wordt ook dit jaar NFF Profes­sionals georganiseerd. Een event speciaal bestemd voor de Neder­landse vakw­ereld van av-profes­sionals. Wil je hier meer over weten, bekijk dan het programma van NNF Professionals.

Wij wensen het NFF en alle bezoekers en kijkers in Utrecht en door het hele land heel veel plezier met de 41e editie van het Nederlands Film Festival.

 

Share This