Het Nederlands Film Festival. Van vrijdag 25 september tot en met zaterdag 3 oktober, is het weer zo ver. Dit jaar anders dan anders dat spreekt (helaas) voor zich. NFF komt naar je toe! Dit jaar online, maar ook in meer dan 70 steden en 100 zalen door heel Nederland.

Als partner van het Nederlands Film Festival moedigen wij iedereen van harte aan het NFF te bezoeken. Het programma is, net als voorgaande jaren, uitdagend en veelzijdig. Zowel online als offline op 100 locaties in het land.

NFF in Utrecht en op locatie

NFF komt naar je toe! Zowel online als offline. In 100 theater- en bioscoopzalen door heel Nederland kan je genieten van acht unieke festivalpremières. Daarnaast zijn er in Utrecht op verschillende locatie diverse programma’s. Bijvoorbeeld het NFF Interactive Expo in Post Utrecht of de programma’s in de Stadsschouwburg Utrecht, Het Wilde Westen, Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland en zo nog meer programma’s in de wijken.

Kijk de festivalfilms vanaf de bank

Beleef het festival thuis, vanaf jouw bank, vanachter je bureau of gewoon vanuit bed! Stel je eigen programma samen en ga genieten. Je kan kiezen uit masterclasses, talkshows met bekende gasten uit de filmwereld en natuurlijk: films. Bekijk het complete aanbod op filmfestival.nl/programma.

Alle 40 Goud

Met Alle 40 Goud zie je publiekslievelingen van de afgelopen vier decennia. Een selectie uit zo’n tweehonderd speelfilms van eigen bodem die sinds de eerste editie van het festival in 1981 zijn bekroond met een Gouden Kalf. Het programma Alle 40 Goud is van 25 september t/m 3 oktober grotendeels online te bekijken.

Wij wensen iedereen heel veel kijkplezier bij de komende editie van het Nederland Film Festival. Neem vast even een kijkje op filmfestival.nl zodat je weet wat je allemaal te wachten staat.

 

 

Share This