Het nieuwe jaar is al weer ruim twee weken onderweg, een mooi moment om onze goede voornemens voor 2019 met jullie te delen. Voornemens die niet alleen bij mooie plannen zullen blijven maar die we dit jaar ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. Benieuwd naar onze plannen? Oké, daar gaan we dan.

ISO/NEN certificering

Om onze dienstverlening verder te professionaliseren en onze positie in de zorg en overheid verder te verstevigen, gaan we ons dit jaar certificeren voor ISO 27001 en NEN 7510. Beide certificeringen gaan over onze informatiebeveiliging. Dit betekent dat we onze processen, en de systemen die wij voor deze processen gebruiken, onder de loep gaan nemen, beschrijven en daar waar nodig herinrichten.

Hoewel we er van overtuigd zijn dat we al heel goed bezig zijn, willen we dit ook graag extern getoetst en gecertificeerd zien. Een traject dat qua doorlooptijd een groot deel van 2019 in beslag zal nemen. Om inzicht te geven wat deze certificering inhoudt en wat hierdoor verandert, zullen wij hier in het komende jaar regelmatig op terugkomen.

Uitbreiding Private Cloud platform

Vanaf ons Private Cloud platform bieden we diverse online diensten aan zoals de Remote Desktops, VDI, private servers, Cloud opslag, Online back-up, etc. In 2016 hebben we aan ons Private Cloud platform een uitwijkcentrum toegevoegd, waar onze klanten in geval van een calamiteit naartoe kunnen uitwijken. En nu zijn we opnieuw aan uitbreiding en vernieuwing toe.

Voor de uitbreiding van ons Private Cloud platform hebben een extra rack in ons data center afgenomen, dat zal worden voorzien van een state-of-the-art Hyper-V platform met Windows Server 2019.

We hebben inmiddels ook de nieuwe hardware aangeschaft en onze handen jeuken (vooral die van Wouter en Hans) om deze in gebruik te gaan nemen!

We zullen u het komende jaar met veel plezier blijven informeren over de voorgang hiervan!

Uitbreiding MDM kennis

Een van onze diensten die we al een aantal jaren voeren, en waarmee we mobiel werken makkelijker maken, is Mobile Device Management (MDM). Een dienst die, toen we ermee begonnen, nog niet zo heel bekend was maar waarvan we wisten dat dit zou gaan toenemen. Inmiddels is het zo ver en neemt de vraag naar MDM diensten steeds verder toe. Een reden voor ons om er nog een schepje bovenop te doen. Concreet betekent dit dat we onze IT consultants verder gaan opleiden in dit vakgebied, te beginnen met Durmus en Johan. Beiden gaan al eind januari een hele week op training waarna ze als gecertificeerde MDM consultants weer bij ons terug zullen komen.

Office365 diensten

Al geruime leveren we Office365 diensten. Iets dat wij zo normaal vinden, dat we er op het communicatieve vlak niet veel aandacht aan hebben geschonken (we vonden en vinden het tenslotte doodnormaal). En dat kregen we dan ook terug van onze klanten die zich soms afvroegen of wij ook Office365 leverden. Het antwoord is volmondig ‘Ja’! We zullen het komende jaar nóg meer diensten vanaf Office 365 en Azure gaan aanbieden. Wordt vervolgt!

We houden u op de hoogte

Het mooie van dit alles is dat we blijven groeien. Groeien in onze ontwikkeling (ook al bestaan we als organisatie al bijna 22 jaar), groeien in dienstverlening en serviceniveau en het aantal opdrachtgevers dat we mogen bedienen. Dit jaar zullen we regelmatig terugkomen op de status van onze goede voornemens. Welke vorderingen we hebben gemaakt, welke voordelen dit oplevert en hoe we weer verder gaan. Bent u benieuwd naar onze vorderingen, blijf ons dan volgen. Heeft u vragen over onze goede voornemens of onze dienstverlening, bel ons gerust op 030-2760349.

Share This