SentinelOne is dé Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing tegen ransomware, malware, Trojans en alle andere vormen van cyberaanvallen. Wereldwijd neemt het aantal cyberaanvallen nog steeds toe. De geraffineerdheid van deze aanvallen en de grotere (financiële) schade bij een succesvolle aanval, vraagt om extra maatregelen.

Om onze klanten een nog betere bescherming te bieden, hebben wij gekozen voor het End Protection Platform (EPP) van SentinelOne.

SentinelOne Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing

SentinelOne is een Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing. Een (artificial) intelligent Endpoint Protection Platform (EPP) dat zich richt op het vroegtijdig detecteren van cyberaanvallen, ransomware en malware nog voordat er schade kan worden aangericht. En mocht er toch mogelijk schadelijke software geïnstalleerd zijn die er eerst als onschuldige informatie uit zag, dan is SentinelOne in staat om deze vroegtijdig te detecteren en de installatie daarvan terug te draaien om zo schade te voorkomen. SentinelOne is wat ons betreft de nieuwe norm voor cybersecurityoplossingen.

SentinelOne Control en Complete

SentinelOne bieden wij in twee smaken, Control en Complete. De Control versie biedt de basisfunctionaliteiten van SentinelOne aangevuld met:

  • Firewall Control; voor de controle van de netwerkconnectiviteit van en naar apparaten, met inbegrip van locatie.
  • Device Control; voor controle van USB-apparaten en Bluetooth/BLE-randapparatuur.
  • Rogue visibility; om apparaten in het netwerk op te sporen die Sentinel-bescherming nodig hebben.
  • Vulnerability Management; in aanvulling op Application Inventory, voor inzicht in apps van derden met bekende kwetsbaarheden die zijn gekoppeld aan de MITRE CVE-database.

Met de Complete versie zijn wij in staat om een loghistorie van 14 tot 365 dagen op te slaan waarbij deze gebruikt wordt voor toekomstig Threat Hunting (onderzoek naar mogelijke bedreigingen) zonder dat daarbij systemen en Endpoints worden belast of hoeven aan te staan. Vaak blijkt dat vooraf onschuldige informatie op een later tijdstip tot een bedreiging te leiden. Door de ingebouwde Storyline technologie kan het startpunt van een dergelijke bedreiging worden opgespoord en volledig worden teruggedraaid. Een enorm voordeel boven op de Control versie.

Download voor een volledig overzicht van alle functionaliteiten onze SentinelOne brochure.

Meer informatie

Wil je meer weten over SentinelOne en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met Harrie Bolt op nummer 030-2760349 of stuur een e-mail naar harrie@commitement.nl.

 

Share This