CommITment cloud computing ‘What’s in the name?’ zou je zeggen. Toch maakt het voor ons een wezenlijk verschil. Zeker wanneer je kijkt naar de ontwikkeling die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Hoe we van systeem- en netwerkbeheerder zijn uitgegroeid tot een cloud services organisatie. Met ons eigen cloud platform én de status van Microsoft Tier 1 Cloud Solutions Provider voor Office365 en Azure.

CommITment remote network management

Ooit, twintig jaar geleden zijn we ons bedrijf gestart onder de naam CommITment remote network management. Een naam die perfect aansloot bij het werk dat wij op dat moment deden; het op afstand beheren van bedrijfsnetwerken. Voor die tijd een vooruitstrevend concept dat optimaal gebruik maakte van de nieuwe mogelijkheden die het internet toen bood.

Met het toenemen van de jaren, omzet en aantal medewerkers, nam ook het aantal diensten toe. Netwerkbeheer, systeem- en werkplekbeheer, de levering van hard- en software en ook telecommunicatiediensten gingen tot ons dagelijkse werk behoren. En dus werd de naam veranderd in ‘CommITment in systeembeheer en telecommunicatie’.

CommITment cloud computing

Inmiddels zijn we al weer heel wat jaren verder en is het tijd voor ‘CommITment cloud computing’. Waarom? In de afgelopen twintig jaar zijn wij ons continu blijven ontwikkelen, waarbij we bij onze dienstverlening gebruik zijn blijven maken van internettechnologie. Geleidelijk en gestaag, en voor vrijwel iedereen ongemerkt, zijn we met onze dienstverlening naar de cloud verschoven. Ja, we ondersteunen nog steeds bedrijven en non-profit organisaties met (on premise) netwerkbeheer, systeem- en werkplekbeheer en de levering van hard- en software. Echter het zwaartepunt is verschoven naar de cloud en dus vandaar ‘CommITment cloud computing’.

Best of breed cloud diensten

Bij CommITment begrijpen we het dilemma waar veel bedrijven en non-profit organisaties mee worstelen. Moet we overstappen naar de cloud? Hoe gaan we dat dan doen, wat betekent dat voor onze organisatie en welk kostenplaatje hoort daar dan bij? Vragen waar verschillende antwoorden op mogelijk zijn. En juist daarom bieden wij verschillende private, public en hybride cloud oplossingen. Op basis van ons eigen cloud platform of dat van Microsoft Azure.

En als Microsoft SCA partner kunnen wij u ook nog eens de beste Office 365 licentiemogelijkheden bieden. Zo bent u er van verzekerd dat u veilig, en wanneer u dat wenst gefaseerd, over kan stappen naar de cloud.

 

CommITment werkt o.a. voor

 

 

Share This