Telefonie of een andere vorm van communicatie en werken gaan in veel gevallen onlosmakelijk met elkaar samen. Of je nu via de chat met collega’s contact hebt, via Teams of via bellen met een vaste of mobiele telefoon. Graag leggen wij je uit hoe je je telefoniesysteem laat samenwerken met je werkomgeving. Ongeacht waar je werkt! Zo combineer jij zakelijke telefonie met hybride werken.

Tool om mee samen te werken

Als eerste heb je een tool of omgeving nodig waarmee je zowel thuis kunt werken als op kantoor. De afgelopen twee jaar heeft maar weer laten zien dat het niet uitmaakt waar je werkt, als je maar de juiste middelen hebt. Bij hallo, werken wij volledig binnen de Microsoft Teams omgeving. Ook wel beter bekend als de online werkplek. het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.

Zorg voor zakelijke telefonie

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ontzettend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, telefooncentrale functies, koppeling vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

Wil je wel bellen, maar wil je niet gebonden zijn aan een vaste telefoon? Je kunt ook bellen via Teams. Je hebt in dat geval geen vast toestel nodig. Via je computer bel je naar vaste nummers over de hele wereld. Doordat je gewoon een vast nummer uitstuurt, zien ze niet dat je belt via de computer.

Bellen met Teams

Bellen met Teams biedt zelfs de kleinste bedrijven een betaalbare manier om met elkaar in contact te blijven en samen te werken. Microsoft heeft deze flexibele en gebruiksvriendelijke dienst voor video- en audio vergaderingen direct geïntegreerd in de Office 365-suite. De voordelen zijn geweldig – nu kun je met één klik vrij communiceren via chat, audio, video en e-mail in één app. Je hoeft niet meerdere applicaties te beheren; alles wat je nodig hebt staat onder één paraplu.

Wil je meer weten over hybride werken en bellen met Teams, lees dan deze twee artikelen op de website van hallo,

Meer informatie

Wil je meer weten over bellen met Teams en zakelijke telefonie en hybride werken, neem dat gerust contact op met Harrie Bolt. Dit kan via e-mail harrie@commitment.nl of per telefoon op nummer 030-2760349. We helpen je graag!

Share This