Eén organisatie voor erkenning, waardering, zorg en onderzoek voor veteranen met één loket waar zij terechtkunnen met al hun vragen. Hét aanspreekpunt voor de samenleving en de plek waar onderzoek wordt gedaan naar alles rondom veteranen.  De nieuwe organisatie is er ook voor dienstslachtoffers en oorlogsgetroffenen WO II en kan dienstverlenend zijn naar andere geüniformeerde beroepen, zoals de politie.

De naam van deze organisatie is het Nederlands Veteraneninstituut, gevestigd in Doorn, met als startdatum 1 januari 2021. Met deze introductie werd op 21 januari van dit jaar de nieuwe organisatie van het Nederlands Veteraneninstituut aangekondigd. Een mooie stap en een boeiend proces waar wij, CommITment, ook nog een bijdrage aan mogen leveren.

Nieuw IT-platform

Wat is namelijk geval? Door de aangekondigde samenvoeging van in totaal zes verschillende organisaties/organisatiedelen ontstond er een IT-vraagstuk waar CommITment, na het winnen van de tender, invulling aan heeft mogen geven.

Het is een intensief traject geweest waarbij er veel afstemming tussen de verschillende partijen heeft plaats gevonden. Wij hebben een mooi en toekomstgericht IT-platform neer mogen zetten waar ruim 250 medewerkers gebruik van gaan maken. Een veilige, flexibele, moderne en mobiele werkplek is het resultaat.

Aftellen is begonnen

Inmiddels is het aftellen begonnen en staat iedereen in de startblokken om het nieuwe jaar onder de nieuwe vlag van het Nederlands Veteraneninstituut aan de slag te gaan.

Wij zijn trots dat we deze opdracht uit hebben mogen voeren en wensen iedereen binnen het Nederlands Veteraneninstituut veel werkplezier toe.

Share This