Binnenkort is het weer tijd voor de 39e editie van het Nederlands Film Festival. Van 27 september tot en met 5 oktober zet dit jaarlijkse festival de filmindustrie en Utrecht weer in de spotlights. Voor ons als CommITment altijd een mooie periode waarin alle voorbereidingen bij elkaar komen en waar alles op rolletjes moet lopen.

Laat de film maar draaien

Voor buitenstaanders valt onze betrokkenheid bij het Nederlands Film Festival niet op. En dat moet vooral zo blijven. Want ook al zie je niets van onze activiteiten en werken we hard op de achtergrond, CommITment zorgt ervoor dat het Nederlands Film Festival IT-technisch blijft draaien. En als je daar niets van merkt, dan doen wij ons werk goed.

Partner Nederlands Film Festival

Onze samenwerking als dienstverlener en partner van het Nederlands Film Festival dateert al van vele jaren terug en elk jaar doen we het weer met veel plezier. Want ook al komt er soms kunst- en vliegwerk bij kijken, de samenwerking is altijd goed en het werk uitdagend.

Professionals Programma

Het Nederlands Film Festival is de meest omvangrijke ontmoetingsplek van de vakwereld van Nederlandse AV-professionals. Tijdens het festival vindt van zaterdag 28 september tot en met dinsdag 1 oktober het NFF Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit de pijlers Agenderen, Inspireren, Stimuleren en Ontmoeten.

Voorverkoop van start

Wil je zelf eens een bezoek brengen aan dit mooie festival (en we raden je dit van harte aan), dan kan je binnenkort kaartjes in de voorverkoop kopen. Bekijk het aanbod op de website van het filmfestival, want met diverse locaties, tientallen premieres en honderden films zit er altijd iets moois tussen. Wij wensen je alvast veel plezier en het NFF een hele succesvolle editie van het Nederlands Film Festival.

CommITment partner van Nederlands Film Festival

 

 

Share This