Per 1 juli zijn er twee nieuwe medewerkers bij ons gestart, Saskia Baak – van Osch en Danny van Schaik. Saskia komt als Office Manager ons team versterken en Danny start als Support Engineer op onze Service & Support afdeling. Wil je meer over Saskia, Danny en hun werk weten, lees dan even verder.

Saskia Baak – van Osch

Vorige week ben ik als Office Manager bij CommITment gestart. In deze rol verzorg ik vooral de logistieke en commerciële ondersteuning voor alle soft- en hardware die we binnen CommITment aanschaffen en leveren aan onze opdrachtgevers. De afgelopen jaren heb ik mij volledig op mijn gezin gericht. Nu de kinderen ouder zijn, ben ik blij dat ik bij CommITment mijn logistieke ervaring weer kan inzetten zoals ik dat hiervoor bij McCain en Plieger heb gedaan.

Profielfoto Saskia - CommITment cloud computing

Dat ik op dit moment (nog) de enige vrouw bij CommITment ben, maakt mij niets uit. Ik ben gewend om in een “mannenwereld” te werken en voel me daar prettig bij. En je kent het gezegde … “Als er een schaap over de dam is, volgen er meer”. Dus hierbij daag ik gelijk vrouwelijke IT-consultants uit te komen werken bij CommITment ????

Danny van Schaik

Per 1 juli ben ik gestart als Support Engineer op de Service & Support afdeling. In mijn functie heb ik veel telefonisch contact met onze opdrachtgevers. De meeste meldingen die ik ontvang, probeer ik direct zelfstandig op te lossen. En daar waar dat niet direct lukt, schakel ik de hulp in van mijn collega’s van Service & Support of de tweedelijns ondersteuning van onze IT-consultants in het veld.

Profielfoto Danny van Schaik - CommITment cloud computing

De afgelopen jaren heb ik servicedesk en systeembeheerder rollen vervult. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar ervaring opgedaan als business intelligence beheerder. Het persoonlijke contact dat ik tijdens mijn werk met klanten heb, vind ik erg belangrijk en prettig. Mijn ervaring verwacht ik goed te kunnen gebruiken in mijn nieuwe functie en heb er zin in om bij CommITment aan de slag te gaan.

Share This