Per 1 november is er weer een nieuwe medewerker bij ons gestart, Stèphan Bottema. Stèphan komt als Cloud Support Engineer ons team versterken. Wil je meer over Stèphan en zijn werk weten, lees dan even verder.

 

Stèphan Bottema

Per 1 november ben ik gestart als Cloud Support Engineer binnen CommITment. In mijn functie heb ik veel contact met klanten en probeer ik ze zo goed en snel als het kan te helpen. Als ik er dan zelf ook niet uitkom, dan schakel ik gelijk met mijn collega’s.

De afgelopen jaren ben ik actief geweest bij een organisatie die zorgde voor een software-oplossing in de retailbranche, wereldwijd. Daar kwam mijn kennis binnen de IT-systemen goed van pas om verregaande problemen uit te zoeken. Ook deze kennis komt goed van pas binnen mijn rol bij CommITment. Het werk blijft uitdagend en geen dag is hetzelfde.

Stephan Bottema - CommITment cloud computing
Share This