Per 1 mei is er weer een nieuwe medewerker bij ons gestart, Ivo Veenstra. In de rol van Manager Projecten komt Ivo ons team versterken. Met de toename van het aantal grootschalige en complexe projecten, een waardevolle uitbreiding van ons team. Wil je meer over Ivo en zijn werk weten, lees dan even verder.

Ivo Veenstra

Per 1 mei ben ik gestart als Manager Projecten. Vanuit mijn rol zoek ik de afstemming tussen onze klanten en onze technische experts om projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast het technische IT-component ben ik ervan overtuigd dat mensen en processen belangrijke factoren zijn voor een succesvol project. Meedenken over de communicatie naar eindgebruikers, zicht houden op tijdslijnen en tussentijds afstemmen van verwachtingen zijn voorbeelden die bijdragen aan het gewenste eindresultaat.

Stephan Bottema - CommITment cloud computing

Naast het onderwerp projecten zie ik het als een uitdaging om continu op zoek te gaan naar manieren om slimmer en efficiënter te werken. De samenhang tussen kwaliteit (voor gebruiker en beheerder) en functionaliteit zijn onderwerpen die ik vanuit mijn vorige functies vaak voorbij zie komen. Waar mogelijk creëer ik inzicht om een volgende stap te zetten en eventuele issues bij de bron op te lossen. Vanuit detachering heb ik diverse werkwijzen en methodes mogen ervaren. Ervaring die ik graag gebruik in mijn nieuwe functie bij CommITment.

Voor de nabije toekomst verwacht ik dat IT alleen nog maar belangrijker wordt voor de bedrijfsvoering, waarbij “bijblijven” essentieel is. De betrokken aanpak van CommITment hierbij, spreekt mij erg aan en ik kijk er naar uit om samen deze stappen te zetten!

Share This