Per 1 januari is er weer een nieuwe medewerker bij ons gestart, Dennis Foppen. In de rol van Senior Cloud Engineer komt Dennis ons team versterken. Met de groei van onze Cloud diensten, een waardevolle uitbreiding van ons team. Wil je meer over Dennis en zijn werk weten, lees dan even verder.

Dennis Foppen

Na een aantal leuke gesprekken met Harrie en Wouter (red. Harrie Bolt en Wouter Keus) ben ik per 1 januari als Senior Cloud Engineer bij CommITment gestart.

De afgelopen jaren heb ik bij grote bedrijven veel ervaring opgedaan op het gebied van Microsoft en Microsofts cloud platform. Deze ervaring wil ik nu graag overdragen aan mijn nieuwe collega’s.

De komende weken ga ik gebruiken om mijn nieuwe collega’s te leren kennen en me te verdiepen in de tooling van CommITment.

Stephan Bottema - CommITment cloud computing

Ondanks de huidige corona maatregelen hoop ik snel alle collega’s te spreken. Ik heb er zin in, en kijk er naar uit een leuke tijd te hebben bij CommITment en daarbij veel tevreden klanten te kunnen helpen.

Share This