Mensen zijn en blijven de zwakste schakel binnen jouw (online) werkomgeving. Een menselijke fout ligt namelijk altijd op de loer. Dit gevaar kan je beperken door jouw werknemers bewust te maken van de gevaren en gevolgen die phishing mails met zich meebrengen.

hallo, biedt een phishingtest aan (en wij nu dus ook!), hierdoor krijg je inzicht waar binnen de organisatie onvoldoende alertheid is rondom beveiliging. De test kan ook een fantastische aanvulling zijn op een periodieke security awareness training bij jouw personeel en zal resulteren in betere bewustwording.

De hallo, phishingtest achterhaalt de weerbaarheid van uw organisatie. Tegelijkertijd vergroot je het bewustzijn (awareness) van je medewerkers, breng je kwetsbaarheden in kaart en krijg je een duidelijk vertrekpunt voor een verbeterplan.

Lees meer over de phishingtest op de website van hallo.

Meer informatie

Wil je meer weten over de phishingtest of over hallo, neem dat gerust contact op met Harrie Bolt. Dit kan via e-mail harrie@commitment.nl of per telefoon op nummer 030-2760349. We helpen je graag!

Share This