Met veel trots en evenveel vertrouwen willen bij deze met jullie delen dat CommITment zich heeft aangesloten bij hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven.

Samen met hallo, zullen we gewoon vanaf onze locatie in Utrecht met hetzelfde vertrouwde team onze klanten blijven helpen. Met dezelfde energie, bevlogenheid en betrokkenheid. En met een breder portfolio en (inter)nationale dekking. Want hallo, heeft regiokantoren in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Zeewolde en vanaf nu dus ook Utrecht. Naast Spanje zijn we ook op Aruba, Curaçao en Bonaire aanwezig. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

hallo, zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.
Barry Wissink, directeur van hallo,: “De samenwerking met CommITment betekent voor hallo, een belangrijke toevoeging aan ons private cloud aanbod, en een versterking van onze activiteiten in regio Utrecht. Samen delen we de passie om ICT optimaal voor klanten te laten werken, met een toegankelijke en deskundige ondersteuning. We zien uit naar de samenwerking.”

Harrie Bolt, operationeel directeur van Commitment: “Bij CommITment richten wij ons op het ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuur, private & public cloud- en werkplekdiensten. We bedienen steeds grotere klanten, en de eisen aan de dienstverlening worden steeds hoger. Met hallo, kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking ook toegang bieden tot een breder dienstenportfolio zoals VOIP en data & analytics.”

Share This