Begin maart, net voor de lockdown en aan het begin van de coronacrisis, zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Borgsiuslaan 77 in Utrecht. Een mooie stap waar we tot dusver weinig aandacht aan hebben geschonken. We hadden tenslotte wel wat anders om ons druk over te maken.

Nu de situatie enigszins “genormaliseerd” lijkt te zijn, leek het ons goed om toch even een kort bericht aan onze verhuizing te wijden.

Medewerkers werken thuis

Ondanks de mooie nieuwe locatie die we hebben betrokken, werken de meeste medewerkers nog thuis. En dat voelt best een beetje raar. Een nieuw kantoor, waar we al ruim drie maanden zitten en waar we nog nooit met ons voltallige team hebben gewerkt.

Gelukkig is iedereen gezond, heeft niemand klachten (gehad) en hebben wij onze klanten toch goed kunnen helpen met alles wat er op hun af kwam. En dat is dan toch het belangrijkste.

Van harte welkom

Hoewel de kantoorbezetting nu nog wat mager is, zien wij er naar uit om in de (nabije) toekomst weer klanten te mogen ontvangen op onze nieuwe werkplek. Voor een kop koffie, overleg, of een productdemonstratie. Want met gepaste trots durven we te zeggen dat onze nieuwe werkomgeving zich hier perfect voor leent. Dus heb je interesse in Workspace One, Workspace 365, HelloID of Virtual Apps, neem dan gerust contact met ons op.

Wij kijken er naar uit jullie weer te mogen ontmoeten.

 

Nieuwe kantoorlocatie - CommITment cloud computing

Share This