CommITment blijft groeien, en daar zijn we blij mee! Niet alleen in het aantal opdrachtgevers en de omvang van onze opdrachten, maar ook in aantal medewerkers. Met veel plezier kondigen wij de komst van onze nieuwe collega’s Joeri en Anwar aan.

Verdubbeling Service & Support team

Met de komst van Joeri, die 1 juni is gestart en Anwar (per 1 juli) verdubbelen we het aantal medewerkers van ons Service & Support team. Tevens zetten we hiermee de lijn van een daadkrachtig en skilled Service & Support team voort. Een team dat de meeste vragen en eventuele storingen direct zelf kan beantwoorden en oplossen. Bent u benieuwd wie u aan de lijn heeft, bezoek dan even onze teampagina.

Snelle response

Door de uitbreiding van ons Service & Support team zijn we in staat onze responstijden verder te verkorten. En wanneer dat nodig is, kunnen we nog sneller ter plekke zijn.

Werken voor CommITment?

Benieuwd hoe het is om voor CommITment te werken? Bekijk dan ons filmpje. We zijn altijd op zoek naar goede IT-professionals die passen bij onze cultuur. Betrokken, persoonlijk en verantwoordelijk.

 

 

 

Share This