Twee weken geleden schreven we in ons blog ‘Beveiligingslek in veel gebruikte Wifi-beveiliging‘ over een ernstig lek in de Wifi-beveiliging dat ontdekt was door Belgische onderzoekers. In dit blog schreven wij ook dat wij nauwlettend in de gaten zouden houden wanneer er een patch zou worden uitgebracht waarmee het beveiligingslek kon worden gedicht.

Lancom patch geïnstalleerd

Afgelopen maandag was het zover en konden wij voor onze Managed Wifi klanten een door Lancom verstrekte patch installeren. In het kort uitgelegd, hebben we het volgende gedaan. Eerst hebben we nieuwe software op onze centrale controller geïnstalleerd. Vervolgens hebben we de patch geïnstalleerd op de access points die op klantlocatie staan waarmee het beveiligingslek werd gerepareerd.

Met het installeren van de patch zijn alle Managed Wifi locaties van onze klanten weer veilig te gebruiken zonder extra beveiligingsmaatregelen.

Wilt u meer weten over onze Managed Wifi diensten, download dan onze brochure. Bellen mag natuurlijk ook op 030-2760349.

 

Share This