Online backup: uw gegevens altijd veilig

Of het nou gaat om een standalone computer of een netwerkserver: uw gegevens stelt u veilig op onze hosted backup servers. Automatisch, met de online backup service van CommITment. Onze software kan dagelijks op ‘brick-level niveau’ een back-up maken van standalone PC’s, databases en (virtuele) file- en exchange servers. Zoekgeraakte items halen we eenvoudig en snel terug, zonder dat de hele database hoeft worden teruggezet. Zo beperken wij het risico op verlies van gegevens en bespaart ú tijd, geld en frustratie.

Dubbele backup

Onze backup servers zijn ondergebracht op twee verschillende locaties, in Utrecht en Amsterdam. Zo staan wij garant voor een dubbele backup van uw gegevens: u maakt een backup naar een van onze servers, en onze servers maken vervolgens een reservekopie van elkaar. Nooit meer gegevens of bestanden kwijt! Een veilig gevoel.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

FileCloud

Efficiënt met collega’s samen werken aan bestanden. Bedrijfsdocumenten altijd kunnen delen. Oók met uw klanten en relaties, via Internet of e-mail (en met uw tablet of smartphone). Het gemak van Dropbox dus, maar dan wel veilig en centraal. Dat kan met FileCloud.

N

Sluit aan op bestaande 
bestandsstructuur

N

Voor Windows, Mac OS, Android en 
BlackBerry

N

Veilige toegang tot uw bedrijfsbestanden

N

Offline werken door synchronisatie

N

In uw eigen huisstijl

Onze partners

Share This