Ben jij een student HBO-ICT of vergelijkbare opleiding die eindelijk mag afstuderen? Zoek je een afstudeeropdracht en plek waarbij je alle ruimte voor je ontwikkeling krijgt? Een plek waar je in een korte tijd ontzetten veel van ons vakgebied kunt leren? Waar meerdere studenten je met plezier (en afstudeer-succes!) voorgingen? En wil je gewoon lekker samenwerken en ben je iemand die altijd de verbinding zoekt en tegelijk scherp is op het resultaat? Just-do-it. Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Een professional-in-spé die graag gezien wordt door klanten en collega’s. Je neemt de verantwoordelijkheid over jouw werkzaamheden en verwacht dit ook van jouw collega’s. Je functioneert het beste binnen een informele, platte organisatie met een gezamenlijke interesse in de techniek.

Je voelt jezelf prettig binnen een organisatie waar flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid voorop staan. Eerst doen, samen de handen uit de mouwen om een goede dienstverlening neer te zetten. Je zorgt ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over IT. Service en betrouwbaarheid vormen de basis.

Wat ga je doen?

Als afstudeerder, bijvoorbeeld cloud engineer, security specialist, netwerk engineer maak je onderdeel uit van een team dat momenteel uit 18 collega’s bestaat. Je gaat werken aan een, nog met elkaar af te stemmen opdracht m.b.t. het ontwerpen, implementeren en/of ondersteunen van netwerkinfrastructuren, cloud-omgevingen en werkplekdiensten in de breedste zin.

Samen met collega’s en met de manager projecten voeren we dergelijke projecten, migraties en grote changes uit bij onze klanten die in grootte variëren van 25 – 750 actieve gebruikers. Veruit de meeste projecten zijn gericht op migraties naar de Cloud en voornamelijk georiënteerd op de Microsoft-producten. Je maakt ook onderdeel uit van de ondersteuning en nazorg. Dat doen we in kleine teams, samen met de manager services. Onze klantteams zijn zelfstandig, en bestaan uit junior, medior en senior engineers.

Enkele concrete voorbeelden voor onderwerpen m.b.t. afstuderen kunnen zijn;

 • Ontwerpen en implementeren van Microsoft tenant met Intune , Autopilot, SSO, MFA en conditional access policies
 • Ontwerpen en implementeren van Exchange Online, OneDrive, Teams en SharePoint
 • Inrichten en configureren van IAM oplossingen zoals met HelloID
 • Ontwerpen en implementeren van LAN switching, Wifi, IEEE 801.1x en NPS, Private LTE, MPLS
 • Onderzoeken en adviseren m.b.t. IT Service Management tooling

Wie zijn wij?

CommITment staat voor ruim 24 jaar ervaring in complete en hoogwaardige IT-dienstverlening. Onze sterke betrokkenheid maakt ons voor tientallen bedrijven en non-profit organisaties een betrouwbare partner in IT. Wij zijn gericht op het ontwerp, levering en de implementatie van de netwerkinfrastructuur, cloud-computing en werkplekdiensten, in de breedste zin.

Persoonlijk, pragmatisch en professioneel, zo werken wij graag en onze klanten weten dat zeer te waarderen. Wij leveren een one-stop-shop voor hun complete IT-omgeving. Van IT-advies tot implementatie inclusief de levering en installatie van de benodigde hardware. We maken gebruik van ITSM service management tooling en werken conform ITIL. We zijn NEN7510 / ISO27001 gecertificeerd.

Flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons voorop. Eerst doen, samen de handen uit de mouwen. De klant hoeft zich geen zorgen te maken over IT. Zij kunnen op ons bouwen. Service en betrouwbaarheid vormen daarbij altijd de basis.

Onze afdeling services richt zich op de dagelijkse support van onze klanten en het optimaliseren van onze service. De engineers zijn zelfsturend en werken in klantteams. De voorbereiding en uitvoering van projecten, migraties en grote changes wordt gedaan door de afdeling projecten. Early life support en een soepele overgang naar de afdeling services is daarbij zeer belangrijk. De manager services en manager projecten dragen samen zorg voor alle operationele zaken.

Wij vragen

 • Hbo werk en -denkniveau – bijna officieel is ook goed – ????
 • Enthousiasme en een klantgerichte werkwijze;
 • Rijbewijs heeft ene pré

Wij bieden

 • Een afstudeeropdracht die we samen vorm geven;
 • Veel ruimte voor begeleiding
 • Uitstekende voorzieningen
 • Kantoor in centrum van Utrecht
 • Toekomst perspectief
 • Wederzijdse flexibiliteit.

Interesse

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature? Harrie Bolt neemt jouw reactie graag in behandeling. Je bereikt hem via harrie@commitment.nl.

Share This