Uw ICT-infrastructuur professioneel geregeld

Een professionele ICT-infrastructuur vormt de basis voor een betrouwbare en prettig werkende ICT-omgeving. Bij CommITment besteden wij veel aandacht aan netwerkarchitectuur en ICT-beheer waar u écht op kunt bouwen. Omdat ons belangrijkste doel is dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over ICT.

Optimale ICT-infrastructuur

Elk ICT-netwerk vraagt om een eigen infrastructuur, met specifieke bekabeling én een bijbehorende servicekwaliteit. Zo denken wij bijvoorbeeld zorgvuldig na over de tijd-kritische inrichting van uw VoIP-netwerk, om vertraging en haperende gesprekken te voorkomen. Wij bieden hardware, redundantie, beveiliging en robuuste internetverbindingen. Wij zorgen voor een zorgvuldige implementatie en beheer van uw ICT-infrastructuur zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business.

Audit ICT-omgeving

Steeds vaker benaderen bedrijven ons om een audit op hun ICT-infrastructuur uit te voeren. Wij kijken dan onder meer naar de verschillende netwerkcomponenten in de ICT-omgeving en hoe deze onderling functioneren, de gebruikte protocollen en redundantie van systemen. Het resultaat is een heldere, objectieve rapportage met concrete verbeterpunten, oplossingen en besparingsmogelijkheden. Zo weet u precies hoe uw ICT-infrastructuur ervoor staat.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

ActiveSense monitoring

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Door preventief te handelen maximaliseren wij de beschikbaarheid van uw netwerk.

N

Lagere kosten

N

Rapportage op maat

N

Hogere beschikbaarheid netwerk

N

Helpt storingen voorkomen

N

Efficiënter netwerk- en systeemgebruik

Onze partners

Share This