Systeembeheer Zeist

Systeembeheer Zeist, betrouwbaar en professioneel

Heeft u als Zeistse ondernemer wel wat beters te doen dan zich zorgen maken over ICT? Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar systeembeheer in Zeist? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al zo’n 20 jaar leveren wij ICT-diensten en -producten. CommITment staat voor on premise (op locatie) en cloud-gebaseerde ICT-diensten voor bedrijven en non-profit organisaties in Zeist en omgeving.

Bij CommITment ondersteunen wij dagelijks tientallen klanten in Zeist bij hun systeembeheer. Wij beheren voor onze klanten (gedeelde) servers en opslag (SAN en NAS) en houden software up-to-date. We gebruiken virtualisatie-oplossingen van VMware om onze klanten te helpen efficiënter te werken. Het vervangen of leveren van nieuwe hardware in Zeist en omgeving behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

ActiveSense monitoring voor systeembeheer Zeist

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment in Zeist ontwikkelde systeem ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Zo signaleren en verhelpen wij problemen vóórdat zij van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van uw systemen en bedrijfsgegevens.

Complete dienstverlening systeembeheer Zeist

Naast systeembeheer in Zeist bieden wij een complete dienstverlening op het gebied van beveiliging, back-up, email- en agendabeheer. Met onder andere firewall, authenticatie, antivirus en anti-spam, encryptie en SSL-certificaten zorgen wij ervoor dat de beveiliging van uw systeem up-to-date blijft. Ook verzorgen wij diverse cloud oplossingen, waaronder mobile device management. Back-ups kunnen wij zowel on premise (op locatie) als in de cloud uitvoeren.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

ActiveSense monitoring

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Door preventief te handelen maximaliseren wij de beschikbaarheid van uw netwerk.

N

Lagere kosten

N

Rapportage op maat

N

Hogere beschikbaarheid netwerk

N

Helpt storingen voorkomen

N

Efficiënter netwerk- en systeemgebruik

Onze partners

Share This