Online backup, veilig en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een online back-up service om uw gegevens veilig te stellen? Op onze hosted backup servers maken we uw online backup, voor zowel standalone werkplekken als netwerkservers. Dagelijks worden uw fileservers, databases, en (virtuele) file- en exchange servers op ‘brick-level niveau’ gekopieerd. Zoekgeraakte items halen we eenvoudig en snel terug, zonder dat de hele database hoeft worden teruggezet. Zo beperken wij het risico op verlies van gegevens en bespaart ú tijd, geld en frustratie.

Dubbele online back-up

Onze cloud-diensten zijn ondergebracht op twee verschillende locaties. De backup servers staan in Utrecht en Amsterdam. Zo staan wij garant voor een dubbele backup van uw gegevens: u maakt een backup naar een van onze servers, en onze servers maken vervolgens een reservekopie van elkaar. Nooit meer gegevens of bestanden kwijt! Een veilig gevoel.

Online backup: overal en altijd

Met online backup van CommITment heeft u dé perfecte aanvulling op uw online applicaties. Zo werkt u niet alleen prettig in de cloud, uw gegevens worden ook nog eens veilig bewaard. Werken en back-up in de cloud biedt flexibiliteit en zekerheid. Het enige wat u nodig heeft, is een veilige internetverbinding. Wij regelen het voor u.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

FileCloud

Efficiënt met collega’s samen werken aan bestanden. Bedrijfsdocumenten altijd kunnen delen. Oók met uw klanten en relaties, via Internet of e-mail (en met uw tablet of smartphone). Het gemak van Dropbox dus, maar dan wel veilig en centraal. Dat kan met FileCloud.

N

Sluit aan op bestaande 
bestandsstructuur

N

Voor Windows, Mac OS, Android en 
BlackBerry

N

Veilige toegang tot uw bedrijfsbestanden

N

Offline werken door synchronisatie

N

In uw eigen huisstijl

Onze partners

Share This