ICT-beveiliging: extra services

ICT-beveiliging draait om een complex geheel van systeemcomponenten en software. CommITment biedt een ruim aanbod van ICT-beveiliging services op het gebied van netwerk-, systeem, applicatie- en werkplekbeheer. In gewone taal: wij zorgen dat u rustig kunt doorwerken en goed slaapt!

Beveiligde verbindingen

CommITment is een van de twee gecertificeerde platinum partners van het gerenommeerde netwerkbeveiligingsbedrijf Stormshield (voorheen Netasq) in Nederland. Op basis van Stormshield’s innovatieve technologie kunnen wij u de beste beveiligde verbindingen aanbieden, zoals IP-VPN, IPsec en SSL VPN.

Beveiliging intranet of extranet

Een web-certificaat (SSL-certificaat) zorgt voor de validatie van uw domeinnaam op het internet. Dat is onontbeerlijk voor veilige externe toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Een web-certificaat is bijvoorbeeld van belang bij communicatie tussen een externe mail-cliënt (zoals een thuis-pc, tablet of smartphone) en uw mailserver. Door de SSL-encryptie (versleuteling van data) wordt de informatie tussen de mail-cliënt en uw server veilig verzonden. Uw websitebezoekers weten hierdoor ook zeker dat zij niet worden omgeleid naar een schadelijke website.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Internet verbindingen

Samen met RoutIT biedt CommITment een breed scala aan eersteklas internet-, verbindings- en communicatieoplossingen. Via het fijnmazige netwerk van RoutIT kunnen wij u altijd zelfstandig een passende aanbieding doen voor verschillende typen verbindingen.

N

Eén leverancier, één aanspreekpunt

N

Glasvezel, FttH, (V)DSL en SDSL

N

Via netwerken van KPN, Eurofiber en Ziggo

N

Helpdesk

N

Verschillende SLA’s

Onze partners

Share This