Antivirus en anti spam beveiliging

Met antivirus en anti spam voorkomt u op een eenvoudige wijze de irritatie van onnodige spam-mail. Dit soort e-mails betreft zonder maatregelen wel 90% van het totale e-mailverkeer.

CommITment kan voor u al uw e-mailverkeer op spam en virussen controleren en zorgen dat alléén de legitieme e-mails worden doorgestuurd. Hierdoor worden uw medewerkers niet meer continu gehinderd door een niet ophoudende stroom van onzinnige berichten.

Technisch gezien is dit voor uw server ook een stuk beter omdat deze niet duizenden onnodige berichten per dag hoeft af te handelen. Ook wordt uw eigen mailserver beschermd tegen misbruik. Daarnaast wordt uw internetverbinding niet vertraagd met onnodige data. Antivirus en antispam zijn mogelijk via een geavanceerd filter van CommITment.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Antivirus en anti spam

Altijd een schone mailbox. Geen ongewenste indringers. Ons spamfilter is hét middel om uw e-mailserver te beschermen tegen spam, virussen, spoofing, phishing en spyware aanvallen.

De CommITment Spam Firewall is ontwikkeld door Barracuda Networks en is een van de meest effectieve anti-spamoplossingen ter wereld.

N

Bescherming tegen Denial of Service

N

Filtering op basis van inhoud

N

Controle op spam fingerprints

N

Blokkering van sleutelwoorden

N

Ondersteuning van RBL en DNSRBL

Onze partners

Share This