Een second opinion geeft zekerheid

Twee weten er meer dan één. Dat geldt natuurlijk ook voor ICT. Misschien twijfelt u over de inrichting, het beheer of de beveiliging van uw ICT-omgeving. Wilt u eens de mening van een ‘buitenstaander’ horen. Een second opinion levert altijd waardevolle inzichten.

Visie op ICT

Wij worden regelmatig uitgenodigd door bedrijven om onze visie te geven op het gebied van ICT-beheer, cloud-oplossingen en ICT-beveiliging, en deze te toetsen aan de bestaande ICT-omgeving. Soms zijn de uitkomsten zorgwekkend of verrassend, soms bevestigend. Verhelderend is het altijd.

Pragmatisch en objectief

We bespreken van tevoren met u de aandachtsgebieden waar u onze mening over wilt. Zo onderzoeken we alleen wat noodzakelijk is en betaalt u alleen voor wat u echt wilt weten. Onze onderzoeken zijn altijd objectief en gericht op praktisch nut. Zo nodig schakelen wij onze partners in om er zeker van te zijn dat de markt onze bevindingen ondersteunt. Zo kunt u er van op aan dat wij met onze second opinion úw belangen behartigen.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

ActiveSense monitoring

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Door preventief te handelen maximaliseren wij de beschikbaarheid van uw netwerk.

N

Lagere kosten

N

Rapportage op maat

N

Hogere beschikbaarheid netwerk

N

Helpt storingen voorkomen

N

Efficiënter netwerk- en systeemgebruik

Onze partners

Share This