Netwerkbeheer Amstelveen

Netwerkbeheer Amstelveen, betrouwbaar en professioneel

Heeft u als Amstelveense ondernemer wel wat beters te doen dan zich zorgen maken over ICT? Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar netwerkbeheer in Amstelveen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al zo’n 20 jaar leveren wij ICT-diensten en -producten in Amstelveen. CommITment staat voor on-premise (op locatie) en cloud-gebaseerde ICT-diensten voor bedrijven en non-profit organisaties in Amstelveen en omgeving.

Netwerkbeheer Amstelveen voor een optimale netwerkarchitectuur

Elk ICT-netwerk vraagt om een eigen infrastructuur, met specifieke bekabeling én een bijbehorende servicekwaliteit. Zo vraagt een VoIP-netwerk om een tijd-kritische inrichting, waarbij spraak voorrang krijgt op data, om vertraging en haperende gesprekken te voorkomen. Wij bieden hardware, redundantie, beveiliging en robuuste internetverbindingen. Wij zorgen voor een zorgvuldige implementatie en beheer van uw ICT-infrastructuur, zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business. Onze klanten in Amstelveen en omgeving ervaren dat elke dag weer.

ICT-audit voor uw netwerkbeheer Amstelveen

Steeds vaker benaderen bedrijven uit Amstelveen en de rest van het land ons om een audit op hun ICT-omgeving uit te voeren. Wij kijken dan onder meer naar de verschillende netwerkcomponenten en hoe deze onderling functioneren, de gebruikte protocollen en redundantie van systemen. Het resultaat is een heldere, objectieve rapportage met concrete verbeterpunten, oplossingen en besparingsmogelijkheden. Zo weet u precies hoe uw netwerkbeheer in Amstelveen ervoor staat.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

ActiveSense monitoring

Een stabiel en snel netwerk is een voorwaarde om prettig en efficiënt te werken. Met het door CommITment ontwikkelde ActiveSense monitoren wij real-time uw én onze systemen. Door preventief te handelen maximaliseren wij de beschikbaarheid van uw netwerk.

N

Lagere kosten

N

Rapportage op maat

N

Hogere beschikbaarheid netwerk

N

Helpt storingen voorkomen

N

Efficiënter netwerk- en systeemgebruik

Onze partners

Share This