Uw online werkplek in de cloud

Om altijd prettig en veilig te kunnen (samen)werken in uw bedrijf is het niet nodig zelf een server aan te schaffen en te onderhouden. U kunt uw desktopomgeving onderbrengen bij onze hosted terminal servers. Uw werkomgeving ziet er dan uit zoals u gewend bent en alle vertrouwde zaken als het delen van e-mail, bestanden en applicaties blijven.

Hoogwaardig maatwerk

Het inrichten van een terminal server is voor ons maatwerk. Daarbij staan betrouwbaarheid, veiligheid, performance en flexibiliteit voorop. Onze cloud oplossingen worden dan ook ondergebracht in een hoogwaardige omgeving. De hardware is redundant (dubbel) uitgevoerd en de opslag van gegevens bevindt zich op een SAN, voorzien van de snelste SAS en Solid State disks. Met andere woorden: uw online werkplek is in de allerbeste handen.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

SoftwareSense

SoftwareSense inventariseert platform-onafhankelijk het softwaregebruik van uw medewerkers. Dit kan incidenteel als een audit, maar ook op continue basis. Voorkom licentieproblemen en onnodige softwarekosten met de inzet van SoftwareSense.

N

Lagere licentiekosten

N

Inzicht in softwaregebruik

N

Up-to-date overzicht

N

Betere softwareregistratie

N

Accurate softwarebegroting

Onze partners

Share This