Cloud services

Bij CommITment bieden we diverse Cloud Services om het plaats en tijd onafhankelijk werken zo prettig en efficiënt mogelijk te maken. Zo bieden wij u managed WiFi zodat u en uw medewerkers van een goed beveiligd draadloos netwerk gebruik kunnen maken. Ook kunnen wij een apart gastennetwerk voor u realiseren. Zo voorkomt u dat uw gasten toegang kunnen krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.

Geen last van virussen of spam

Met de toename van het gebruik van internet gebaseerde oplossingen, zoals het werken in de cloud, neemt de kans op virussen en spam toe. Veiligheid en goede beveiliging van uw gegevens is belangrijk. CommITment biedt u daarom een spamfilter oplossing waarmee u de hoeveelheid aan kwaadaardige e-mails en bestanden fors kunt verminderen.

Domeinregistratie en internetverbindingen

Naast managed WiFi en spamfilter oplossingen bieden wij ook de mogelijkheid tot DNS reservering plus domeinregistratie en snelle internetverbindingen via onze partner RoutIT.

Samen met RoutIT biedt CommITment een breed scala aan hoogwaardige diensten op het gebied van internet, verbindings- en communicatieoplossingen. Zo kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen voor diverse typen verbindingen.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Internet verbindingen

Samen met RoutIT biedt CommITment een breed scala aan eersteklas internet-, verbindings- en communicatieoplossingen. Via het fijnmazige netwerk van RoutIT kunnen wij u altijd zelfstandig een passende aanbieding doen voor verschillende typen verbindingen.

N

Eén leverancier, één aanspreekpunt

N

Glasvezel, FttH, (V)DSL en SDSL

N

Via netwerken van KPN, Eurofiber en Ziggo

N

Helpdesk

N

Verschillende SLA’s

Onze partners

Share This