FileCloud: veiligheid en gemak

Efficiënt met collega’s samenwerken aan bestanden. Bedrijfsdocumenten altijd en overal kunnen delen. Oók met uw klanten en relaties, via Internet of e-mail (en met uw tablet of smartphone). Het gemak van Dropbox dus, maar dan wel veilig en centraal. Dat is FileCloud in een notendop.

Bestaande bestandsstructuur

Gedeelde bestanden zijn in FileCloud gemakkelijk terug te vinden. En bewerken gaat bijna vanzelf, omdat u werkt in de bestaande bestandsstructuur op uw eigen server of op ons online platform. Alle bestanden worden continu gesynchroniseerd en u kunt altijd (on- of offline) de laatste versie openen.

Safety first!

Op afstand kunt u uw documenten ook inzien met uw tablet of mobiele telefoon en heeft u uw werk dus altijd onder handbereik. Als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Want veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wij bespreken de voordelen en mogelijkheden van FileCloud graag met u.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

FileCloud

Efficiënt met collega’s samen werken aan bestanden. Bedrijfsdocumenten altijd kunnen delen. Oók met uw klanten en relaties, via Internet of e-mail (en met uw tablet of smartphone). Het gemak van Dropbox dus, maar dan wel veilig en centraal. Dat kan met FileCloud.

N

Sluit aan op bestaande 
bestandsstructuur

N

Voor Windows, Mac OS, Android en 
BlackBerry

N

Veilige toegang tot uw bedrijfsbestanden

N

Offline werken door synchronisatie

N

In uw eigen huisstijl

Onze partners

Share This